Expert: Daniël Vazquez

Regio
Functie: Acoustic Ventilation Consultant
Expertise: Ventilatie en schone lucht in gevelisolatie-, renovatie-, transformatie- en nieuwbouwprojecten (woningbouw).
Daniël Vazquez adviseert milieudiensten, aannemers, advies- en ingenieursbureaus in heel Nederland.
Tel. (0522) 46 99 44

Blogs

image
Geluid, ventilatie en de omgevingswet

Door: Daniël Vazquez.
Het afgelopen jaar is er veel te doen geweest over de introductie van de nieuwe omgevingswet. Hoe is het geregeld met betrekking tot bescherming tegen buitengeluid? Op 2 juli is door de Tweede Kamer de aanvullingswet geluid aangenomen, maar zijn we hiermee voldoende beschermd?

Lees verder
image
Mag het wat stiller!?

Door: Daniël Vazquez
Na luchtvervuiling is lawaai de grootste bedreiging voor de volksgezondheid. In Nederland is het nog nooit zo druk geweest op de wegen als de afgelopen 1,5 jaar. In 2017 was dat volgens het CBS ruim 147 miljard kilometer. Hierbij staat geluidsoverlast door verkeershinder bovenaan, gevolgd door vlieg- en treinverkeer. De decentrale ventilatie-unit Sonair is een uitstekende oplossing voor projecten waarbij de demping van het buitengeluid noodzakelijk is.
 

Lees verder
image
Akoestische ventilatie verdient specialisatie en de juiste aanpak

Door: Daniël Vazquez.
Als specialist in akoestische ventilatie stel ik mij graag aan u voor als nieuwe medewerker bij Brink Climate Systems. Sinds een aantal weken ben ik dagelijks actief met ventilatie in geluidsbelaste gebieden in heel Nederland. Veel raakvlakken met mijn vorige baan waarin ik voor een isolatiebedrijf adviezen uitbracht voor het thermisch isoleren van woningen.

Lees verder