Werken bij Brink

Bij Brink Climate Systems, gevestigd in Staphorst, werken we met circa 200 medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en een comfortabel binnenklimaat. Ons moderne pand ligt direct naast de A28 en is dus goed bereikbaar. Wereldwijd is Brink Climate Systems onderdeel van het beursgenoteerde CENTROTEC SE, waaronder 3.000 medewerkers zich specialiseren in energie-efficiënte technologie voor gebouwen. 

Werken bij Brink betekent dat je samen met collega’s je inzet voor onze droom: "Our dream is to make you flourish in life by providing you with the most excellent air possible. Day in, day out". Er is volop ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In onze dynamische (inter)nationale organisatie leiden we mensen intern en extern op om alle fijne kneepjes van ons vakgebied in de vingers te krijgen. Op technisch en op commercieel vlak bieden we cursussen en trainingen aan zodat je altijd up to date blijft met onze innovaties en de veranderingen in de markt.

Heb jij je studie nog niet afgerond?
Wij werken graag samen met studenten. Zoek jij een nog stageplek of afstudeeropdracht? Neem contact met ons op voor diverse mogelijkheden. Wij geven jou de beste start van je carrière!
Vacatures Operations
Ben je op zoek naar een leuke functie binnen onze afdeling Operations? Neem dan een kijkje op de website van Start People. Daar vind je de actuele vacatures en kun je lezen waarom het bij Brink zo prettig werken is.

Maak kennis met onze collega's!
Vacatures
Hieronder vind je de openstaande vacatures van Brink. Staat jouw droombaan er niet tussen maar wil je toch graag een carrière bij Brink? Stuur ons dan een open sollicitatie!
Heb je vragen over een openstaande vacature, sollicitatieprocedures of heb je een andere vraag over werken bij Brink? Neem dan contact op met onze HR afdeling via telefoonnummer (0522) 46 99 44 of stuur een e-mail naar personeelszaken@brinkclimatesystems.nl.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.